Aankomst in Gatton
Blijf op de hoogte en volg Bart
19 November 2007 | Australië, Gatton
Het eerste korte berichtje vanuit Australie. Na een toch wel lange reis (ruim 1,5 dag vliegen, wachten en overstappen) met weinig slaap ben ik gearriveerd in Gatton, op de campus van de University of Queensland. Dit wordt mijn thuisbasis voor de komende 4 maanden.
De lange reis kon ik eigenlijk direct vergeten, want wat een lekker weertje is het hier! Ik schat 25 graden, wat stapelwolkjes en bovenal een stralend zonnetje. Ik heb dan ook besloten om jullie de foto dat dit illustreert niet te onthouden:-P.
Iemand van de universiteit zou mij, zodra ik op de campus aankwam, hier wegwijs maken, maar ze hadden bedacht dat het veel handiger was als Linda Baarslag dit zou doen. Voor degene die Linda niet kennen, zij is ook student dierwetenschappen in Wageningen en loopt hier nog twee weken stage voordat ze gaat rondreizen. Dit bleek een uitstekend idee, want na een mooie wandeling over de campus, weet ik nu mijn werkplek, bibliotheek, kantine en huisvesting van de studenten te vinden. Voor de lunch zijn we rustig in het zonnetje voor de kantine gaan zitten en heeft Linda me alles verteld over haar geweldige tijd hier tot nu toe in Australie. Tussendoor heb ik een afspraak gemaakt met Michael D'Occhio, mijn begeleider en tevens hoofd van de Animal Science groep, voor morgen en heb ik de sleutel van mijn kamer opgehaald.
Aan het eind van de middag gaan we Gatton in om boodschappen te doen en dingen als een telefoonkaart te regelen. De volgende keer krijgen jullie dus mijn
Australische nummer en ook mijn adresgegevens en meer over mijn stage en mijn verblijf hier.
Groeten Bart
Groeten Bart
19 November 2007 - 06:28
Guillaume:
Hey Lange Baas B,
De eerste keer werkte het niet, misschien lukt het nu wel om een berichtje te plaatsen. Goed dat je bent gearriveerd en dat Linda zich over je heeft ontfermt :-p Zal wel niet meegevallen zijn om met je 2m in zo'n vliegtuikstoeltje gepropt te zitten. Maar ja, je bent er nu en het feest kan beginnen! Veel succes en plezier en ik hou je website in de gaten :-)
Groeten,
Guillaume
PS: Kom maar op met de foto's van die Australische meiden :-p -
19 November 2007 - 08:27
Edje:
Dat ziet er nu al strak uit!
Ik benieuwd naar de eerste pics van de mooie vrouwen op de witte stranden, met blauwe zee en palmbomen.
Veel plezier! -
19 November 2007 - 09:14
Jan:
Wow. Mooie pictures hoor. Maar dit is alleen natuur. Zoals Edje zegt, bring in the babes op het strand!
gr. J. -
19 November 2007 - 10:35
Non:
Bartjeeeeeeeeeeeee!
Leuk! Goed dat je de vliegtuigreis overleefd hebt met je lange benen. Nog een mooi plaatsje kunnen vinden? Het aantal personen tijdens koffiepauze dunt nu wel aardig uit, dus dat is wel een beetje spijtig. Succes met het wegwijs worden en veel plezier!
xx Non -
19 November 2007 - 11:25
Rianne:
Hallo!
Nou, je bent er! Dan kan nu het echte werk beginnen :p
Het ziet er in ieder geval al goed uit.
Succes en veel plezier! -
19 November 2007 - 11:59
Marja:
Hee Bartje!
Fijn dat je goed aangekomen bent! Mooi weertje daar, ben jaloers! Geniet ervan de komende tijd, ben benieuwd naar je verhalen.
Groetjes Marja -
19 November 2007 - 15:32
Judith:
Lekker dan, hier wordt het alleen maar kouder! Maar ziet er goed uit! Kom maar op met die verhalen... Hebben we weer iets om over te praten in de eenzame koffiepauzes op Zodiac!
En oja, verander die jonge, serieuze pasfoto maar snel door eentje van een vrolijke, bruine Bart...
Have fun!
Judith -
19 November 2007 - 19:08
Inge:
Hee Bart!!
Fijn dat je goed ben aangekomen!Ben jarloers als ik dat zonnetje zie!Hier is het namelijk erg koud!Toch vreemd op M3 zonder opa Bart;)
Veel plezier daar!Geniet ervan!
Wij houden je in de gaten!
Xx Inge -
19 November 2007 - 19:41
Lotte:
Welke kamer heb je?!?!?!!?:D -
19 November 2007 - 19:48
Annemiek:
Hee Bart, ziet er goed uit op die foto
s! Ik heb afgelopen weekend getraind in de kou...dus als het nog lang zo blijft, dan word ik echt jaloers van dat lekkere weer daar! ;-) Ben benieuwd naar meer pics. Groetjes!
p.s. Die pasfoto van je is wel echt hilarisch, is dat van de AID of zo;-) -
19 November 2007 - 21:57
Arjenne:
Dat temparatuurtje wil ik ook wel. -
20 November 2007 - 07:19
Marijn:
Heej!
Klinkt goed allemaal, houden zo! En vooral meer foto's maken, vind ik wel gaaf om te zien. Die vrouwen zijn niet nodig hoor, die hebben we hier ook wel!
Ben je al uitgerust dan?! Ik ben net wakker, ik moet huiswerk gaan maken.
x Marijn -
20 November 2007 - 19:52
Marijke:
Ha die Bart,
Fijn dat je na 1,5 dag gearriveerd bent en meteen wegwijs gemaakt! Ik kijk uit naar stapels jaloersmakende foto's!
Groetjes -
20 November 2007 - 20:40
Wendy:
Hoi Bart,
Ik hoor via mijn ouders en lees nu dat je avontuur begonnen is in Australie. Maak er een leuke tijd van! Maar hij is goed begonnen zo te lezen ;-).
Groetjes Wendy Smulders -
21 November 2007 - 08:10
Anke:
Hey Bart,
Ziet er goed uit daar met dat zonnetje! Veel plezier daar en ik ben beniewd naar je avonturen!
x Anke -
22 November 2007 - 17:38
Tom:
Hey
ziet er goed uit daar!
Ben ondertussen al redelijk gewend hier op je kamer.
De stof lag er wel een beetje maar die had ik zo weggehaald! ;)
veel plezier daar!
gr Tom -
23 November 2007 - 21:26
Bart F:
Heey Bart!
Mooi man, zo een paar maanden in Australie!!! Ga je site zeker bijhouden! Heb je expres gewacht met stage voordat Lotte daar was vertrokken haha!
Hier alles goed, het aggregaat is er nog steeds niet. De eerste snede hebben we helemaal in balen gedaan. Is makkelijker met voeren in de winter. Je krijgt dan wel een hele berg met plastic, maar is hier geen probleem, dat stoken we gewoon op :)
Groeten,
Bart -
26 November 2007 - 12:56
Remon:
Dat je het even weet: het is hier WEL kloteweer :-)
Veel plezier BB!